VERKEERSBEGELEIDING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij een evenement is het van het grootste belang dat de gasten snel en zonder obstakels zoals files voor een parkeerterrein arriveren. De weg naar het evenement toe is immers het eerste contact met het evenement en is belangrijk voor de beeldvorming van de bezoeker, je wilt immers niet dat bezoekers al negatieve berichten uitten op zaken zoals social media voordat de eerste act überhaupt afgetrapt heeft.

 

Een goede verkeersbegeleiding is essentieel want het gaat om grote groepen auto’s tot vaak wel meer dan 5000 auto’s en daar is No Worries.Traffic/ Eventtrip in gespecialiseerd. Onze verkeersregelaars en coördinatoren weten deze stromen op de juiste manier te begeleiden en doen dit met passie.

 

Wij werken uitgebreide plannen en werkinstructies voor de medewekers uit en monitoren constant het proces en kunnen  hierdoor (vroegtijdig) risico’s en knelpunten herkennen en hier dan vervolgens direct op inspringen en de juiste oplossing voor bedenken en inzetten.

 

Desgenwenst werken wij ook uw mobiliteitsplan uit en doen wij de afstemming met alle betrokken partijen voor u. In het mobiliteitsplan gaan we in op de volgende zaken: 

 

  • Maatregelen die nodig zijn voor een goede verkeersbegeleiding.

  • Indien noodzakelijk een goed parkeerplan.

  • Overzicht van de te nemen en te zetten verkeersmaatregelen zoals verkeersborden.

  • Overzicht van de te nemen maatregelen zoals plaatsing van hekwerk.

  • Overzicht van eventueel in te zetten overige disciplines zoals bijvoorbeeld beveiliging.

 

Wenst u meer informatie of een oriënterend gesprek? Neem dan direct contact op, onze specialisten staan voor u klaar!

© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook