TOURINGCARVERVOER

No Worries.Traffic/ Eventtrip is uw adres voor vervoer per luxe touringcar. Ongeacht het aantal personen dat er vervoerd dient te worden staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardig vervoer met behulp van de inzet van luxe touringcar bussen. Wij kunnen uw gasten richting uw evenement vervoeren vanuit meer dan 500 vaste voor ons bekende opstaplocaties, door heel Nederland. Op uw verzoek halen wij uw gasten ook in de rest van Europa op, bijvoorbeeld in België. Uiteraard brengen wij uw gasten ook graag naar het buitenland toe.  

 

Deze garantie kunnen wij u bieden door jaren van ervaring, een team van gespecialiseerde vervoerskundigen en sterke banden met vervoersbedrijven zoals Arriva Nederland, Connexxion Tours, TCR, South West Tours. en vele anderen. Hierdoor zijn in het verleden grote successen behaald op producties zoals het vervoer ten behoeve van een landelijk personeelsfeest van een groot winkelketen, stremmingen van openbaar vervoersbedrijven, vervoer voor onderwijsinstellingen, vervoer ten behoeve van de bekerfinale van een eredivisie voetbalclub en diverse festivals zoals: FortaRock, Paaspop, We Are Electric, Blijdorp Festival en Dynamo Metalfest.

 

Geen evenement is No Worries.Traffic te groot. Wij zijn inzetbaar op publieksevenementen, maar ook zijn wij inzetbaar voor zakelijke evenementen van 100 tot wel meer dan 100000 personen. Onze vervoerskundigen gaan qua grootte geen enkele uitdaging uit de weg. Onze vervoerskundigen stellen graag voor u een opstapschema op maat voor uw evenement op.

 

Wij kunnen beschikken over een uitgebreid wagenpark van zowel touringcars, dubbeldekker touringcars, semi touringcars en eventueel lijndienstbussen in alle vormen van grootte, voor kleinere gezelschappen hebben we afspraken met taxibedrijven door geheel Europa.

 

Wij hebben een netwerk van meer dan 500 touringcars en meer dan 2000 lijndienstbussen in alle vormen van grote en gestald over meer dan 100 verschillende vestigingen door het gehele land, er zijn dus altijd bussen bij uw evenement in de buurt, maar wat nog belangrijker is, is dat wij de kosten voor aan/af rijden te alle tijden minimaal kunnen houden.

 

Goedkoper uit zijn?

Wanneer u beslist om één of meerdere van onze dubbeldeks touringcars in te zetten kunnen we tot tussen de 76 en 92 personen per rit vervoeren, de besparing die dit oplevert berekenen wij uiteraard aan u als klant door.

 

Wenst u meer informatie of een oriënterend gesprek? Neem dan direct contact op, onze specialisten staan voor u klaar!

© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook