February 22, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Wij zijn uitgeroepen tot beste evenementenvervoerder!

June 7, 2018

Eventtrip/ No Worries.Traffic heeft de titel van "beste event supplier in de categorie evenementenvervoer" gewonnen tijdens de Events Awards, een Award georganiseerd door het vakmedium "Events & Showbizz",

Ook al zitten wij al 12 jaar in het vak en weten wij dat ons team een schat aan kennis en ervaring bezit voelt dit toch als een zeer grote overwinning.  Dit is een bewijs dat Eventtrip/ No Worries.Traffic een ervaren speler is binnen de aanbieders van evenementenvervoer. 

 

Zoals u kunt zien kunt u gerust uw vervoersvraagstuk aan ons uitbesteden of u nu 1 of 500 bussen nodig hebt er 10 of 100000 mensen vervoerd moeten worden. Wij regelen alles tot in de puntjes en letten daarbij op elk klein detail en zoals een reactie van een klant zo mooi luidde bij de uitreiking: "bij Eventtrip  zie je geen veevervoer taferelen".

Als directie zijn wij zeer trots op deze overwinning, maar nog trotser op het team van vakmensen want zonder hun tomeloze inzet was dit succes nooit mogelijk geweest!

 

Kies nu ook voor een menselijke behandeling van uw gasten en kwalitatief het beste vervoer, kies voor Eventtrip!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook