February 22, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Workshop geolied vervoer het juiste smeermiddel voor elk evenement!

December 11, 2017

Wat is de toegevoegde waarde van goed georganiseerd vervoer voor mijn evenement?

 

De ervaring van ons adviesbureau VCOE is dat het vervoer rondom grootschalige evenementen vaak niet goed geregeld is. Er zijn vaak onveilige situaties doordat er niet of nauwelijks wordt nagedacht over zaken als routing. Ook zien we dat er vaak met veel te hoge aantallen gerekend wordt met alle gevolgen van dien, wat in tijden van onder andere terreurdreiging tot gevaarlijke situaties kan leiden. Wanneer er met te hoge aantallen gerekend is ben je namelijk vaak niet voorbereid op een eventuele ontruiming of evacuatie. 

 

Vervoer rondom evenementen kan in de BeNeLux naar een veel hoger niveau alleen heeft de evenementen/ festival organisator daar meer kennis en ervaring voor nodig, hij moet weten waarop hij moet letten in een vervoersplan.

 

Ons eigen adviesbureau VCOE organiseert daarom een gratis toegankelijke workshop over het thema vervoer geleid door één van onze ervaren vervoerskundigen. In deze workshop leert u wat de basisprincipes zijn van goed georganiseerd vervoer en leert u hoe u een goed vervoersplan op moet stellen. U kunt het vervoersplan van uw evenement meebrengen en één van onze professionals kijkt desgewenst op deze dag ook kosteloos uw plan na en geeft eventuele tips en verbeteradviezen. 

Praktische informatie: 
Naam Workshop: Geolied vervoer het juiste smeermiddel voor elk evenement!
Datum: 10-01-2018
Aanvang: 14:00

Geschat einde: 17:00
Kosten: U kunt gratis deelnemen aan de workshop
Locatie: VCOE/ Eventtrip locatie Amersfoort, Natriumweg 7, Amersfoort

Wie mag er deelnemen: Organisatoren van evenementen en festivals, Verkeersprofessionals en Vervoersprofessionals
Aanmelden: U meld zich aan door een e-mail te sturen naar info@eventtrip.eu. Helaas is er maar beperkte plaats tijdens de workshop, we willen de groep niet al te groot hebben. Vooraf aanmelden is daarom strikt noodzakelijk. Uw aanmelding is pas definitief nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen. 

 

 


 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook