February 22, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Eventtrip maakte van Blijdorp Festival een succes

December 4, 2017

Vorig week raakte Eventtrip/ No Worries.Traffic last minute betrokken bij het Blijdorp Festival in Rotterdam. Dit festival van formaat koos er last minute voor om de bereikbaarheid van het festival te verbeteren.

 

Eventtrip werd ingeschakeld om vervoerstromen te coördineren en zette pendelbussen in tussen het station en het evenement. Zoals door de organisatie van het festival verwacht hebben wij er weer een last minute  succesje van gemaakt!

 

Wederom hebben wij weer bewezen dat u voor last minute en spoedklussen bij Eventtrip Groep aan het juiste adres bent. Ondanks dat wij pas een week van te voren voor dit festival werden ingeschakeld hebben wij uitsluitend gelede bussen in kunnen zetten. Het succes was niet mogelijk zonder ons geweldige team van professionals en de hulp van onze vaste buspartner in de regio Rotterdam TCR Groep, dus ook een welverdiend  bedankje hun kant op is op zijn plaats.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook