February 22, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

No Worries.Events aanwezig op Festivak 2017

November 6, 2017

Bezoekt u ons op Festivak?

 

 

Op woensdag 15 en donderdag 16 november vindt in de jaarbeurs te Utrecht de vakbeurs festivak plaats. Festivak is met meer dan 200 standhouders de grootste beurs binnen de evenementenbranche, een beurs die u als eventprofessional niet mag missen!

 

Wat kunt u verwachten op Festivak?

 

  • Uitgebreid programma met symposia, voordrachten, debatten en opvallende themapleinen

  • Een uniek netwerkmoment

  • Praktische informatie over alle denkbare zaken die komen kijken bij de organisatie van een evenement, zoals facilitaire voorzieningen, dienstverlening, marketing, locaties, techniek, catering, verhuur, decoratie... etc

  • De laatste innovaties binnen de evenementenbranche

 

Uiteraard is Eventtrip/ No Worries.Events ook aanwezig tijdens de beurs. Eventtrip neemt samen met partner Verkeersregelaar Nederland deel aan de beurs. U vindt ons in stand 8, Verkeersregelaar Nederland vindt u recht tegenover ons in stand 13. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw vragen op het gebied van verkeer en vervoer.

 

U kunt via de volgende link kosteloos een entreekaart aanvragen: https://www.eventpartners7.nl/ogz/Registratie/event/festivak-nl/refer/NL17-Eventtrip

 

Graag ontmoeten wij u op woensdag 15 of donderdag 16 november in de Jaarbeurs te Utrecht, de koffie in onze stands staat klaar.

 

Geen tijd om de beurs te bezoeken, maar toch graag meer informatie over ons bedrijf ontvangen? Stuurt u ons dan gerust een e-mail via info@eventtrip.eu of bel ons kantoor via telefoonnummer  +31 (0)33 466 9851.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook