February 22, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

(Pendel)vervoer top geregeld tijdens We Are Electric festival!

June 23, 2017

Bezoekers uitten enkel en alleen complimenten over hoe het vervoer geregeld was tijdens het We Are Electric festival wat gehouden werd in Eersel. 

 

 
No Worries.Traffic coördineerde tijdens het festival alle vervoerstromen zoals de pendelbussen en alle touringcars, dit gebeurde vanuit onze luxe ingerichte commando unit. No Worries.Traffic kreeg hulp van No Worries.Entrance en No Worries.Cash om de verkoop ter plaatse en controle van de kaarten plaatselijk gestroomlijnd te laten verlopen. 

Volgens de bezoekers was met name het pendelvervoer top geregeld. Een reactie van een bezoeker luidde als volgt: "De weg was op het station in Eindhoven middels bebording zeer goed aangegeven en eenmaal aangekomen bij de bushalte kon ik vrijwel direct de bus instappen, dat was wel een groot gevaarte zeg met zo'n slurf eraan". 

No Worries.Traffic is de specialist op het gebied van vervoer bij Evenementen. Met ruim 11 jaar ervaring kunnen wij elke festival van een gedegen en kloppend vervoersplan voorzien. In de uitvoer bent u bij ons vaak zeer voordelig uit omdat wij hoofdzakelijk alleen maar werken met grote bussen. Voor pendelvervoer zet No Worries.Traffic meestal alleen gelede bussen in, dit kan u als organisator flinke besparing opleveren. Wij kunnen als bedrijf de beschikking hebben over meer dan 30 gelede (harmonica) bussen, uniek in Nederland!

 

 

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook