February 22, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Reis voordelig en met gemak naar Paaspop!

April 7, 2017

 

Eventtrip, Paaspop en vervoersorganisatie Arriva werken actief samen tijdens het jaarlijkse evenement Paaspop in Schijndel. Samen met Arriva en Eventtrip is voor een volledig passend vervoersstuk gezorgd! Alle bezoekers van Paaspop kunnen vanuit de gehele provincie Noord Brabant voor €6 reizen in alle bussen van Arriva Nederland en Hermes naar het station in ’s-Hertogenbosch. Daar staan pendelbussen klaar om je van en naar het festivalterrein te brengen.

 

Kosten en vervoersbewijzen

Heb je een OV-Chipkaart? Dan kun je hier gewoon gebruik van maken om te reizen in de bussen en treinen, net zoals je normaal doet. Heb je geen OV-Chipkaart? Koop dan een dalurendagkaartje t.w.v. €6,- bij de buschauffeur. Wil je een ticket voor de pendelbus vanaf station ’s-Hertogenbosch naar Paaspop? Bestel je ticket vooraf op www.paaspop.nl of koop er één in de Arriva Store in ’s-Hertogenbosch (tegenover het busstation) op de dagen van Paaspop.

 

Plan je reis goed, gebruik de routeplanner op www.arriva.nl Arriva, Eventtrip en Paaspop hopen je met deze samenwerking een prettige reis naar het evenement te bieden! “

 

Links: 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook