SCANDIENSTEN

Een snelle doorstroom bij de onder andere uw parkeerterrein, de pendelbus of de ingang, noodzaak bij elk evenement!

No Worries.Events verzorgt met haar specialistische bedrijfstak No Worries.Entrance graag het complete entreemanagement rondom uw beurs, evenement, concert of festival. Wij zijn namelijk binnen geheel Europa, dus ook buiten Nederland en België de onbetwiste specialist als het aankomt op toegangscontrole. Met de inzet van ons ervaren personeel gecombineerd met onze eigen software systemen zal de rij voor uw toegangspoort, of de wachtrij voor uw parkeerterrein of pendelbus ineens bijna compleet tot het verleden behoren.

Wij zijn uiteraard gespecialiseerd in het verwerken van tickets met daarop een barcode, maar ook met de QR code werken wij graag. Zelfs RFID is ons allang niet meer vreemd.

Het door ons eigen ontworpen software programma Check-it helpt ons bij het realiseren van onze doelstelling. U kunt op het moment suprême dus gebruik maken van onze eigen software, maar wij kunnen ook uw eigen software gebruiken, de keuze is aan u.

 

Op verzoek kunnen wij ook uw gastenlijst beheren.

 

Wij hebben ervaring en technische expertise met het uitlezen en controleren van tickets van zeer uiteenlopende partijen.

 

Wij beschikken over een uitgebreide collectie draadloze ticketscanners van het A-merk Motorola, types MC 70 en MC75, de beste, en meest betrouwbare draadloze ticketscanners op de markt. Al onze draadloze ticketscanners zijn 2D  en daardoor dus ook geschikt voor het uitlezen van QR codes. Op verzoek leveren wij ook ticketscanners met een draad en USB aansluiting, deze zijn allemaal van het A-merk Datalogic. Al onze ticketscanners kunnen ook tickets vanaf een telefoon scannen.

 

Onze entreecoördinatoren zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor het scannen op de dag van uitvoer, dit doen zij samen met onze representatieve Evenementencrew’ers. Enkele kenmerken van onze mensen zijn spontaniteit, secuur, serieus en enthousiasme, kernwaarden die ook overslaan op uw bezoekers.

 

Voor elke evenement, concert of festival groot of klein kunnen wij een gedegen toegangsplan uitwerken met daarin precies uitgewerkt hoeveel medewerkers er nodig zijn en op welke plaatsen. Soms is het namelijk bijvoorbeeld raadzaam om een extra ingang op een andere locatie te creëren.

 

Een grote tent plaatsen om uw toegangspoorten in te huisvesten? Ook toegangspoorten, tenten en eventuele bijbehorende zaken kunnen door No Worries.Events geleverd en geïnstalleerd worden.

 

Wenst u meer informatie of een oriënterend gesprek? Neem dan direct contact op, onze specialisten staan voor u klaar!

© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook