PENDELVERVOER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Worries.Traffic/ Eventtrip is uw adres voor pendelbusvervoer. Ongeacht het soort evenement of de grootte ervan, wij staan garant voor een soepele en snelle doorloop van uw gasten naar en van het evenemententerrein of u nu bussen zoekt om uw gasten te pendelen tussen het dichtstbijzijnde treinstation of bijvoorbeeld een verder gelegen parkeerplaats.

 

Deze garantie kunnen wij u bieden door jaren van ervaring, een team van gespecialiseerde vervoerskundigen en sterke banden met vervoersbedrijven zoals Arriva Nederland, Connexxion Tours, TCR, South West Tours. en vele anderen. Hierdoor zijn in het verleden grote successen behaald op producties zoals FortaRock, Paaspop, We Are Electric, Blijdorp Festival en Dynamo Metalfest.

 

Geen evenement is No Worries.Traffic te groot wij zijn inzetbaar op evenementen van 100 tot wel meer dan 100000 personen. Onze vervoerskundigen gaan qua grootte geen enkele uitdaging uit de weg. Onze vervoerskundigen zijn daarnaast uniek te noemen want ze zijn de enige in Nederland die voor 100% gespecialiseerd zijn in evenementenvervoer.

 

Wij kunnen beschikken over een uitgebreid wagenpark van zowel openbaar vervoersbussen (kortweg OV bussen) alsmede touringcars in alle vormen van grootte, voor kleinere gezelschappen hebben we afspraken met taxibedrijven door geheel Europa.

 

Wij hebben een netwerk van meer dan 500 touringcars en meer dan 2000 lijndienstbussen in alle vormen van grote en gestald over meer dan 100 verschillende vestigingen door het gehele land, er zijn dus altijd bussen bij uw evenement in de buurt, maar wat nog belangrijker is, is dat wij de kosten voor aan/af rijden te alle tijden zeer laag kunnen houden.

 

Goedkoper uit zijn?

Wanneer u beslist om één of meerdere van onze gelede bussen in te zetten kunnen we tot tussen de 120 en 150 personen per rit vervoeren, de besparing die dit oplevert berekenen wij uiteraard aan u als klant door.

 

Benieuwd naar ons aanbod van bussen? Klik dan hier.

 

Mogen wij u als klant begroeten? Onze vaste poule van meer dan 250 chauffeurs is u en uw gasten graag van dienst.

 

Wenst u meer informatie of een oriënterend gesprek? Neem dan direct contact op, onze specialisten staan voor u klaar!

© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook