Magic Festival

Datum(s) Festival:
26-08-2017

Locatie:

Engelse Schans, Lichtenvoorde

Vertrektijd pendelbussen heen:

12:00 - 15:30 

Vertrektijd pendelbussen terug:

22:00 - 00:10 (U kunt dan precies de laatste trein van 00:30 in de richting van Winterswijk halen, de laatste trein naar Zutphen vertrekt reeds om 00:00, hiervoor dient u om 23:40 met de pendelbus te reizen).

 

Tot het einde blijven? om 01:30 rijdt er busvervoer naar o.a. alle belangrijke treinstations in de Gelderse Achterhoek en naar Arnhem te weten: 
Aalten, Arnhem, Doetinchem, Gaanderen, Ruurlo, Terborg, Varsseveld, Vorden, Winterswijk en Zutphen.

Let op het busvervoer rijdt alleen na afloop van het festival. Voor de heenreis kunt u gebruik maken van de trein en pendelbus, hiervoor dient u aparte vervoersbewijzen aan te schaffen, uw busticket is niet geldig in de trein of pendelbus.

Koop een voordelig kaartje voor de bussen en treinen van Arriva in de Achterhoek: 
https://www.arriva.nl/eticket/e?ticket_type_id=141

Algemene info:
Feesttrip verzorgd pendelbussen tussen het station Lichtenvoorde - Groenlo en het festivalterrein de Engelse Schans in Lichtenvoorde. De bussen rijden continu tussen het station en het evenement. U kunt onderstaand een ticket in de voorverkoop aanschaffen, of u koopt op de dag zelf een kaartje bij het instappen van de bus.

Vertrekhalte bussen: 
Stationsstraat, bij bushaltes.

Line-up:

THE FORTRESS

B-FRONT FREQUENCERZ : OLD TO NEW SET NOIZE SUPPRESSOR MAD DOG N-VITRAL : LIVE DELETE REGAIN SCOPE DJ : CLASSICS SETPHUTURE NOIZE GECK-O ALPHAVERB JAY REEVE MC LIVID 

 

THE FOREST

JUAN SANCHEZ MICHEL DE HEY REINIER ZONNEVELD : LIVE HAEKEN DRUMCOMPLEX ROEL SALEMINK T.RAUMSCHMIERE : LIVEBUURMAN & BUURMAN FOLIE A DEUX MAGISTRAAL SOUNDSYSTEM

Uitgevoerd door:
Eventtrip, Feesttrip

Tickets boeken:

© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook