KASSADIENSTEN

Een professionele afhandeling van de verkoop van parkeer en pendelbuskaarten

op uw evenement, wel zo prettig!

 

No Worries.Events  is met haar specialistisch label No Worries.Cash specialist in de

afhandeling van geldstromen op grote evenementen met bezoekersaantallen tot ver

boven de 100000 personen, kleine evenementen zijn uiteraard ook bij ons aan het

juiste adres. Wij kunnen voor u het gehele cashmanagement op uw evenement of

festival verzorgen.  Onze werkwijze is goedgekeurd door de Nederlandse bank.

 

Onze projecten staan onder zware leiding van onze eigen projectmanagers, die gedurende uw evenement te alle tijden de volledige controle houden. Bij ons zult in de coördinatie geen inhuurkrachten of eenmalige zzp’ers tegenkomen, wel zo prettig dat er geen vreemden met uw geld aan het rommelen zijn, dat is helaas namelijk bij vele andere partijen wel anders.

 

Wij leveren een compleet pakket waarin alles is inbegrepen van de verkoop van parkeer en pendelbuskaarten tot zelfs de mogelijkheid tot het plaatsen van mobiele parkeerautomaten, die ervoor kunnen zorgen dat u minder parkeerstewards en/of verkeersregelaars in hoeft te zetten. 

 

Wij kunnen alles verzorgen op uw evenement wat er nodig is voor een goed cashmanagement en een gedegen verkoop van parkeer- en pendelbuskaarten ter plaatsen. Natuurlijk kunnen wij u luxe, maar vooral betrouwbare parkeerautomaten (ook met een functie om contactloos te betalen) leveren in samenwerking met een vaste partner, maar wij leveren natuurlijk ook gewoon de ouderwetse bemande kassa’s en natuurlijk leveren wij desgewenst de ouderwetse parkeerstewards uitgerust met zijn speciale koopmanstas en mobiele pinautomaat.

Onze bemande kassa’s hebben standaard 2 verkooppunten, maar wij beschikken ook over kassa met 4 verkooppunten. Op verzoek leveren wij ook 6 persoonskassa’s. Al onze 2 en 4 persoons kassa’s zijn voorzien van een ergonomische werkplek goedgekeurd door de arbo dienst.

 

Elke bemande kassa komt onder leiding te staan van een zeer ervaren kassacoördinator, deze persoon is eindverantwoordelijk voor het gehele kassapunt en is ook verantwoordelijk voor het realiseren van omzetverhoging. Uiteraard werkt de kassacoördinator ook gewoon mee in de unit tijdens drukke momenten. De kassacoördinator staat gedurende het evenement rechtstreeks in contact met onze projectmanager. Onze kassa coördinator kunt u dus eigenlijk het beste vergelijken met het kassahoofd zoals ze die vaak bij andere partijen noemen, echter onze kassa coördinator is iets beter toegerust in het geven van leiding, heeft meer ervaring en komt uit het eigen personeelsbestand.

 

De kassacoördinator wordt meestal aangestuurd door één van onze ervaren sectorcoördinatoren. Onze sector coördinatoren sturen vaak meerdere kassa of overige disciplines aan binnen een evenement.

 

Wij kunnen al uw kassa’s en medewerkers voorzien van robuuste gebruiksvriendelijke A merk pinautomaten voor zeer concurrerende tarieven. Op veel van onze pinautomaten heeft u ook de mogelijkheid om contactloos te betalen, wel zo gemakkelijk want een contactloze betaling is veel sneller dan een betaling waarbij ook de pincode ingetoetst dient te worden. In samenwerking met onze vaste partners wordt er gekeken wat er voor uw evenement nodig is. Onze pinautomaten kunnen op 3 verschillende netwerken werken en schakelen over naar een ander netwerk als bijvoorbeeld het netwerk van KPN wegvalt, Hiermee kunnen wij als één van de weinige partijen in Nederland een uptime van meer dan 95% van per pinautomaten garanderen.

 

De bemanning van de kassa’s kunt u uiteraard overlaten aan de ervaren kassamedewerkers van Evenementencrew.

 

Alle pinbetaling zowel op de pinautomaten als op de muntautomaten gaan over een beveiligde derdengeldenrekening bij de bank, wij als No Worries.Events kunnen dus niet aan uw geld komen.
Ook uw contant geld/ cashgeld kan veilig door ons verwerkt worden. Wij kunnen een veilig waarde transport inzetten verzorgd door bijvoorbeeld de firma Brinks, G4S of SecureCash.

 

Wenst u meer informatie of een oriënterend gesprek? Neem dan direct contact op, onze specialisten staan voor u klaar!

© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook