Vacature accountmanager

Vacature: Accountmanager

 

Wat is Eventtrip:
Eventtrip is een partij die zich bezig houdt met de verkeersafhandeling rondom grootschalige evenementen. Eventtrip bevat naast het hoofdmerk Eventtrip ook de merken Feesttrip en Metalbus.
Onder de naam Eventtrip organiseren wij compleet georganiseerde busreizen naar muziek concerten & festivals, regelen wij de voorverkoop van pendelbuskaarten, maken wij het mogelijk om vooraf parkeerplaatsen te reserveren en regelen wij de verkeersbegeleiding en afhandeling bij grootschalige evenementen. Eventtrip is één van de grootste spelers in Europa als het om verkeersafhandeling bij concerten & muziekfestivals gaat.

 

Account/ projectmanager Pendelbus.com/ Parkeerticket.com/ Evenementenvervoer.eu:
Onze nieuwe labels Pendelbus.com, Parkeerticket.com en Evenementenvervoer.eu gaan ervoor knokken om marktleider te worden in verkeer en vervoersafhandeling elk binnen hun werkgebied. Wij bieden al pendelbusvervoer, voorreservering van parkeerplaatsen en evenementenvervoer, maar sinds september 2014 heeft elke tak van sport een eigen label, waarbij er uiteraard wel synergie zal blijven bestaan tussen alle labels en diensten. Om de labels tot een succes te maken zijn wij daarom opzoek naar een account/ projectmanager. Onze voorkeur gaat uit naar een freelancer.

Als account/ projectmanager stap jij af op potentiële concert, festival en evenement organisatoren en probeer jij nieuwe samenwerkingen op te zetten. Wanneer het lukt om een samenwerking op te zetten met een bepaald evenement zal je als projectleider wellicht ook sturing gaan geven aan de uitvoering, dit in samenwerking met onze overige professionals. Richting de evenementen die je binnenhaalt ben jij te alle tijden de eerste contactpersoon.

Je regelt de afstemming in het voortraject met de festivals en schrijft in samenspraak met collega’s  plannen van aanpak voor evenementen.  In samenwerking met onze specialisten, maak je capaciteitsberekeningen voor de betreffende evenementen en ontwikkel je in samenspraak met collega’s verkeers en vervoersplannen voor deze evenementen.

 

Voor deze functie is enige kennis van evenementen en verkeer geen overbodige luxe, maar het belangrijkste is het hebben van een goede babbel. Verder is het handig als je beschikt over een rijbewijs B.

In je dagelijkse werk word zal je ondersteund worden door de directie, onze vakspecialisten en de betrokken projectmanagers/medewerkers bij jouw evenementen.

Hoe worden al jouw inspanningen beloond:
Voor meer informatie over de beloning kun je contact opnemen met onderstaand e-mail adres of telefoonnummer.

 

Meer info:

info@eventtrip.eu of +31(0)33 466 9851

Je kunt jouw sollicitatie schriftelijk kenbaar maken door een e-mail te sturen naar:

info@eventtrip.eu

Of per post:
Eventtrip
Natriumweg 7
3812 PV Amersfoort
Nederland

© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook